Bloggen om Becciebus

Ringträning

Igår kväll var det premiär för lilla Hilda, som blir sex månader om några dagar, att vara med på ringträning. Ringträningen arrangeras av Hundkompetens och som instruktörer har vi Moa Persson och Susanne Rehlin.

Det är alltid lika roligt trots att jag inte kan påstå att vädret var på vår sida. Det känns tokigt att känna att man glömt både mössa och vantar hemma när vi är inne i juni månad. 

Hur som helst, Hilda som är en aning försiktig liten viol tyckte allt att det var en ganska onödig tillställning vi for iväg på. En massa skumma hundar som ville nosa och de var stora, vissa skällde och dessutom höll vi alla på att blåsa bort. 

Som vanligt delades vi upp i två grupper, stora och små hundar. En vända hos Susanne och sedan en hos Moa och efter det fick vi gå inomhus och få en härlig kopp kaffe att värma våra frusna händer på. Efter kaffepausen blev det lite övningar med att gå serpentin runt varandra och lite annat. 

Om två veckor är det dags igen, då hoppas jag att någon dotter kan följa med så att lilla Elsa också får prova på. Då har hon passerat fyramånadersstrecket och är välkommen 

 

Bloggerskan själv

DSC_2252 (Small)
Susanne Nevelius