Bloggen om Becciebus

Två månader

Ja tiden går sannerligen undan ibland. Mycket har jag haft för mig, men här inne på bloggen var det länge sedan jag var. Valparna har vuxit upp och blivit starka, busig och lagom vilda, tre har flyttat hemifrån och två ska bli kvar här i kenneln tills vidare. jag säger så eftersom jag ju var så säker på att lilla Ewy skulle bli så hon också, från förra årets kull. Sedan blev hon så liten, mitt älskade lilla ynkepynk. Jag har lärt mig av det, och säger att de här två flickorna, Jaina och Candy, står på tillväxt. Vi får se hur de utvecklas helt enkelt. Candys bror Clash söker fortfarande sinn husse/matte 

Annars puttrar allt på som vanligt, det är vår och vi är utomhus väldigt mycket, det är trädgård och bara ändå. Vädret kunde ju vara bättre, det kan jag tycka. 

Snart rullar utställningssäsongen igång på riktigt, det har ju än så länge bara variit dubbelt upp av det i Strängnäs i mars. Den i Västerås missade jag att anmäla till, men jag var där och var publik. Åkte utan hund till och med, en udda upplevelse. Om ett par veckor är det Gimo, sedan blir det Vännäs. En tur till Norge är inplanerad också. Mycket roligt att se fram emot!!

 

Bloggerskan själv

DSC_2252 (Small)
Susanne Nevelius