Bloggen om Becciebus

Grattis på 1-årsdagen

Grattis Colin, Ewy och Björn!!!!

Idag är det ett helt år sedan ni kom till världen 

DSC_3918 (Medium)


Två fina magar

Man kan fundera på vad som göms i de här två magarna   Nellys börjar få en fin rundning, jag gissar på tre stycken, precis som förra året. Hildas är 9-10 dagar "yngre" så det är svårare att säga ännu, men ett par stycken hoppas vi på här också 

Hilda och Nelly med magarna i vädret


Stella och Heaven hälsar

Stella 5 månader, Heaven 13 månader

Det här är Stella och Heaven, de två små prinsessorna som jag deläger men som bor i Hudiksvall hos vännen ch kollegan Susanne Wiik. Som de prinsessor de är är det självklart att de ska vila på soffkuddarna. Ska det vara fint så ska det :) 


Gott Nytt År

Ja, det vill jag hälsa er som tittar in här, vare sig vi känner varandra eller inte! 

Äntligen har det kommit lite snö här i Mälardalen, det är vitt och vackert. Några minusgrader också, och kallare ska det bli de närmaste dagarna. Fågelmaten jag hänger ut går åt i ett nafs, det är tjockt av framför allt talgoxar och blåmesar här. Men hundarna är bara halvpigga på att gå ut, det är nästan kramsnö och de får stora snöbollar på benen, nästan så att de får svårt att gå. Varje gång de kommer in får jag duscha av benen på dem, därför önskar jag lite kallare väder, då går det bra.

Nelly och Hilda är parade, nu är det bara att vänta på tecken. Nelly har jag gott hopp om redan, jag tycker hon börjar bete sig med en värdighet som bara anstår en blivande mor. Hilda får vi vänta på lite till. Jag ska lägga in mer information under fliken Valpar. 

Jag har precis anmält mig till Svenska kennelklubbens uppfödarutbildning på distans. Jag har ännu ingen aning om när kursstart är, men den informationen hoppas jag snart kommer. Mycket spännande, jag hoppas på många lärorika stunder. Jag hade gärna gått kursen på sal, men bor man som vi gör så är det långt att åka. 

 

 

Bloggerskan själv

DSC_2252 (Small)
Susanne Nevelius