Bloggen om Becciebus

Valpshow i Bro

I lördags ordnade Stockholms Kennelklubb (STOKK) en valputställning på Bro Park, den nya galloppbanan som har fått ersätta den numera nedlagda Täby Gallopp (där ska det byggas bostäder). Jag hade anmält mina två småfröknar. Dagen bjöd på sol och skön värme, och tur var det för vinden var inte nådig, det var kulingstyrka på vindarna och det märktes då verkligen.

 

Blåsig dag i Bro

Ebba gjorde sin debut, hon var med i klassen för de allra yngsta (4-6 månader). Bortsett från att hon antingen skuttade i ringen eller gjorde tvärnit gick det ändå så pass bra att domaren gav henne ett HP och som enda lhasa apso därmed en BIR-rosett. Hon har tiden för sig den lilla gosenosan. 

Så blev det dags för Ewy (valpar 6-9 månader), hon är med sina sex och en halv månad något duktigare att föra sig i koppel och hängde glatt med, stod fint på bordet och allt. Duktig tjej. Det blev HP och BIR för henne också. Ja, hon var den enda bolonkan hon också, men jag blir lika glad och stolt i alla fall. Tjejerna var glada och hade rolig, och då hade jag det också. 

Så blev det dags för gruppfinal för vardera klass. Ebba blev oplacerad i sin, domaren sa att hem och öva lite, hon är verkligen jättefin! Så nästa klass, vi var tio från början. Jag blev häpen när vi blev kvar efter första gallringen. Fem kvar .. sedan fyra. Till slut satt jag och en dam med en liten mops kvar. Ewy fick den rosa rosetten Min lilla ynkepynk blev BIG1   Helt fantastiskt, så roligt!  Domaren, som heter Gunilla Albrigtsen, tyckte verkligen mycket om henne! Tyvärr kunde inte Pär komma fram och ta bilder på oss eftersom han hela tiden hade en valp att ta hand om. Men jag hade tur, för en för en helt ny bekantskap, Soile Tankka från Finland, tog några fina kort. 

Ewy BIG1   Jag och Ewy

I BIS-finalen blev vi oplacerade, där var många vackra hundar och dessutom hade Ewy kroknat vid det laget. Dagen blev väldigt lång så hon var ruskigt trött och orkade inte med att visa upp sig längre. Men summa summarum, en härlig dag!!!!  

Ewys kritik  Ebbas kritik


2 kommentarer

Namn: Lena Lide'n
Tidpunkt: 2016-09-02 10:36
Stort grattis 💕

Namn: Wagner Clerk
Tidpunkt: 2023-07-19 05:18
Jag skulle vilja rekommendera er alla till en trovärdig och uppriktig privatlångivare som godkände mitt lån till mig bara inom några timmar efter så många misslyckade försök att få ett lån, jag blev förvånad och glad över att den privata långivaren räddade mig och erbjöd mig en lån med 2% ränta, kontakta henne nu om du behöver ett akut lån E-post: christywalton355@gmail.com

 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 

 

Bloggerskan själv

DSC_2252 (Small)
Susanne Nevelius

Blogghistorik