Bloggen om Becciebus

Bolonkapromenad på Gärdet

FB_IMG_1523260805415

Igår fick Oboy, Mark och lilla Sofie förlja med till Gärdet i Stockholm där vi mötte upp ett gäng andra glada bolonkaägare. Vädret var helt och hållet på vår sida, vårens första riktigt milda sköna dag. Molnen gjorde ingenting. Vi räknade till hela 19 bolonkor och så Sofie som katt bland hermelinerna. Och den lilla då!! Jisses vilken ärta hon är! Hon hade så himla kul och blev kompis med alla. Självklart kunde hon inte gå så långa sträckor själv så hon fick mesta tiden sitta i en väska på min mage. 

Vi gick från Sjöhistoriska till Himmelska Hundar som ligger på Hedinsgatan, där är fyrbenta gäster välkomna. Det är lite trångt och det blev rejält fullsatt när vårt gäng gjorde entré men det ordnade sig även om vi fick sitta lite spridda. En väldigt lyckad dag!


Chips valpar hos Smedbys

Igår körde jag ner till Norrköping där Fia och Kenneth Gustavsson bor tillsammans med alla sina hundar. Chip och Mimmis valpar är drygt fem veckor nu och jag tyckte det var dags för ett besök hos dem. Som tur var passade det bra för folket på kennel Smedbys också. Så får jag presentera:

DSC_3196 (Medium) DSC_3168 (Medium) DSC_3183 (Medium) DSC_3206 (Medium)

Längst upp till vänster är hanen Smedbys B Evolution

Därefter kommer tikarna, sist i raden är Smedbys B Eurowinner, de två i mitten är Smedbys B Entertainer och Smedbys B Expression. Det är inte sagt vilken som heter vad av de två ännu. Alla fyra var så glada och livliga. En av flickorna är lite mindre än sina syskon, men oj så kavat och framåt! Riktigt söta små krabutter!


Inget Herrfallet, men en bil

Den här helgen hade valparna i familjen och deras matte planerat att åka till Herrfallet utanför Arboga för att umgås med goda vänner och STOOORA bullmastiffer på den klubbens årliga rasklubbsutställning. Tyvärr fick vi ställa in den förväntat trevliga helgen eftersom min väns hund blev krasslig. Ingen fara på taket med honom, men hälsan och tryggheten får gå före nöjen. Så är det bara.

När det inte blev någon sådan resa åkte jag och maken till Veddesta utanför Stockholm istället. Vi har länge talat om att byta ut vår bensindrivna pengaslukande bil mot en dieseldriven istället. Vi hade sett en pärla som "bott" hela sitt billiv på Gotland (saltfria vägar), vi provkörde och så slog vi till. Jag är riktigt glad för den här, den ska få tjäna mig, min familj och våra hundar välNya pärlan

Det har inte hänt så mycket på hemsidan. Jag är den sorten som har många järn i elden och dessutom älskar jag att vara utomhus. Pyssla med hemsidor hamnar under kategorin inomhussysslor och de stunderna har i första hand gått till klubbarbete just nu. 

Desto mer roligt händer det runt hundarna, fortsättning följer och det snart 

 

 

Bloggerskan själv

DSC_2252 (Small)
Susanne Nevelius

Blogghistorik

«oktober 2023»
tiontofr
01
02030405060708
09101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Senaste inlägg
Unga lhasaflickor på utställning
Ebbas valpar har flyttat
Tre tikar och tre hanar
Spännande väntan
Ebba är parad
Finbesök
Runda magar
Väntan på tecken
På sommaren
Välkommen tillbaka Lise

Senast kommenterade
Ebbas valpar har flyttat
Runda magar
Lägesrapport i juletid
Gott Nytt År
En resa till Åland
Valpshow i Bro
Sofie har flyttat
Smålhasorna växer
Väntan på tecken
Vi hoppas på valpar i april

Kategorier
Becciebus
Bentley
Bil
BPH
Candy
Chip
Dator och hemsidepyssel
Diverse
Ebba
Elsa
Ewy
Familjeliv
Francine
Fransoskullen
Gamekullen
Heaven
Hilda
Häxkullen
Jaina
Kallekullen
Lhasa apso
Lise
Mark
Nelly
Oboy
Oskar
Parning
Rallykullen
Ringträning
Sofie
SRTBK
Stella
Stensöbäcken's
Stitch
Utflykter
Utställning
Valpar
Vardagsliv
Veterinär
WoW-kullen
Zina
Ztina

Arkiv
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015