Bloggen om Becciebus

Valprummet dag 58

20190222_073311

Nu har jag och Ebba flyttat in i valprummet, dagarna går och snart är det dags! På onsdag är det dagen D, eller V kanske ... V som i valp :) 


Ebba är dräktigt!!

Nu kan vi konstatera att visst bor det små valpar i Ebbas mage! Den växer undan för undan, och börjar bli så rund och fin nu. Igår tyckte jag till och med att jag kände små små fosterrörelser, och så kan det vara. Vi har vare sig gjort ultraljud eller röntgat (det har jag inte gjort med någon av våra tikar) så länge har vi fått tänka; kanske, kanske inte.

 20190214_140636

Magen är större än vad man kan tro av bilden

 

Lilla Oskar har förresten flyttat. Men vare sig speciellt långt och han är fortfarande kvar i familjen. Vår yngsta dotter pluggar till förskolelärare vid Uppsala universitet, men även om hon får åka dit då och då så är de mesta kurserna av den art att det mesta kan göras hemifrån. Hon kände att dagarna blev trista och lite ensamma så lösningen blev Oskar. Som hon döpt om till Gösta... Han har fått en underbar familj hos Amelie och Gustav, och behöver de hundvakt så har hon en given hundvakt i sin syster som bor alldeles nära. Toppen!!!

 

Bloggerskan själv

DSC_2252 (Small)
Susanne Nevelius

Blogghistorik