Bloggen om Becciebus

April

Nu är det äntligen vår på riktigt! Vi har haft ett par riktiga sommardagar till och med, så varma att hundarna, ovana som de är, flämtat i värmen. Ännu inte vana att söka skugga trots att det finns gott om den. Ja det är en härlig tid nu!

Lilla Sofie har härliga dagar, hon är tuff och framåt och bekantar sig glatt med alla människor och alla främmande situationer. Idag satt hon i mitt knä medan vi körde "mormors" bil genom tvätten på CirkelK. Först lite obehag, men sekunden senare tittade hon bara intresserat på de stora borstarna. 

Vi väntar och väntar på att Elsa ska börja löpa. Förhoppningsvis kommer det i slutet av maj åtminstone. Då blir det parning och så småningom en kull fina valpar, hoppas jag. 

Och annars då, jo äntligen har vi tagit tag i det högt efterlängtade hundbadet i tvättstugan. Det har stått en skåpstomme där länge nu, men sedan har inget hänt. Say why .... Ja, men nu äntligen så ska det bli! Jag är så glad, en fast plats i bra arbetshöjd (viktigt). 


Bolonkapromenad på Gärdet

FB_IMG_1523260805415

Igår fick Oboy, Mark och lilla Sofie förlja med till Gärdet i Stockholm där vi mötte upp ett gäng andra glada bolonkaägare. Vädret var helt och hållet på vår sida, vårens första riktigt milda sköna dag. Molnen gjorde ingenting. Vi räknade till hela 19 bolonkor och så Sofie som katt bland hermelinerna. Och den lilla då!! Jisses vilken ärta hon är! Hon hade så himla kul och blev kompis med alla. Självklart kunde hon inte gå så långa sträckor själv så hon fick mesta tiden sitta i en väska på min mage. 

Vi gick från Sjöhistoriska till Himmelska Hundar som ligger på Hedinsgatan, där är fyrbenta gäster välkomna. Det är lite trångt och det blev rejält fullsatt när vårt gäng gjorde entré men det ordnade sig även om vi fick sitta lite spridda. En väldigt lyckad dag!


Sofie

Nu har hon kommit! Ozzint's Grand Symphony Kavat och framåt som få. Hon ska få en egen sida här, jag hoppas det ska bli av inom de närmaste veckorna. Men oj vad det är ovant att ha en liten nästan 9 veckors valp hemma, som är efter en hela tiden. De senaste åren har småttingarna fötts in i huset och blivit vana att gå med sina mammor och de andra hundarna hela tiden, eller så har de kommit som 4-månaders och då är de redan lite större/äldre vilket märks. 

20180402_140305

Sofie i bilen på väg hem

20180402_135711

Sofie mellan sin mamma och pappa

 

Bloggerskan själv

DSC_2252 (Small)
Susanne Nevelius

Blogghistorik