Bloggen om Becciebus

Första bilden

Candy och Clash

Första gruppbilden på Hildas och Chips små barn. Det finns några fler på deras egen sida under rubriken Valpar


Hildas valpar

Inatt kom Hildas valpar. Det blev lite besvärligt och slutade med en resa till Ultuna i Uppsala där det blev snitt. Två fina stora starka valpar fick vi, en hane och en tik. Mer kommer efter sömn och vila :) Alla mår bra i alla fall. 


Wow-kullen 4 dagar

DSC_4853 (Medium)

Här är ett litet gruppfoto på Nellys och Oboys nu fyra dagar gamla valpar. Det finns några till på kullens egen sida under fliken "Valpar".

Från vänster ser ni Sylvi, Jaina, Andi och Alexa


Stella och Heaven på utställning

16832838_10208435593596281_838691542_o

De här två förtjusande damerna har varit på en liten inofficiell utställning i Söråker idag, tillsammans med matte och husse Susanne & Hans. Som synes har det gått jättebra; Stella blev BIR valp, och Heaven BIR. Kritiklapparna lät inte skämmas för sig de heller! 


Nellys och Oboys valpar är här

Bara jättekort, för jag är jättetrött   I natt kom det valpar, hela fyra stycken och jag är så glad! Det är tre tikar och en hane. Det blir en suddig bild här, det är vad jag har lyckts ta så här långt, det kommer fler snart. 

Det kommer mer information också snart, men inte just nu, jag är lite trött. Just nu försöker jag bota det med lite kaffe. Det blev en lång natt även om alla valparna föddes på en timme och en kvart, men Nelly lät mig inte sova innan heller, hon var orolig och flåsig, så som de är.

Valparna tycks i alla fall vara starka och pigga och ser ut att må bra allihop. 

16711779_10154295698406200_7761985667999862019_n


Det närmar sig

Idag är Nelly på dräktighetsdag 61 och Hilda på 52. Det närmar sig alltså. Det är spännande och roligt, och lite pirrigt. Det är ju så, man funderar på allt möjligt. Kommer allt att gå bra? Hur många blir det? Hanar och tikar, vilka färger?? Det viktigaste är så klart att mammahunden kommer att må bra genom hela valpningen, och att valparna är pigga och friska. 

Allt är färdigt för ankomsten i alla fall. Nelly och jag har flyttat in i valprummet, där inne sover jag i en säng som är lite för hård för min smak, men det får man ta. 

Nu hoppas jag att jag kommer att får göra en ny uppdatering här någon av de närmaste dagarna med lite nyheter! 

 

Bloggerskan själv

DSC_2252 (Small)
Susanne Nevelius

Blogghistorik