Bloggen om Becciebus

Stella

Så har jag äran att presentera vår nya lilla stjärna Russkaya Roskosh Utrenaya Zvezda som kom flygande ända bort från Nobosibirsk igår. 475 mil bort på ett ungefär. Hennes uppfödare Larisa Verentennikova kom till Arlanda med henne och hennes kullsyster som ska bo i Vallentuna. Stella ska bo hos Susanne W uppe i Hudiksvall, men vi äger henna tillsammans, 50/50. 

Vi hade en härlig dag med flera vänner som mötte upp på Arlanda, Susanne och jag var självklart där och tog emot Larisa när hon kom ut genom tullen på Arlanda. Hon blev så glad att någon stod där och tog emfot efter den långa resan. Snart anslöt också Birgitta och hennes dotter Julia som skulle hämta den svarta lilla kullsystern, och Annika N som tidigare köpt en annan valp från Larisa. Vi slog oss alla ner vid ett bord på 7eleven och där blev vi sittande i några timmar med fika, papper och hundar. Vi trodde kanske att personalen på fiket skulle irritera sig på oss, för vi bredde ut oss med mycket folk, många hundar, vagnar och dessutom lyckades vi blockera deras varuintag. Men idel glada miner. Vilken härlig personal!!!!! 

Susanne W, jag, Larisa, Birgitta och Annika

Susanne och jag hade varit lite ängsliga, som man ju är när man ska få en fyra månader gammal valp som man bara sett på fotografier och någon liten filmsnutt. Skulle hon vara ynkligt liten? Skulle hon vara darrande rädd?  Allt kom på skam. En glad sprallig och orädd lagom liten fröken mötte oss nyfiket när vi öppnade transportburen. Vilket ljuvligt charmtroll. Vi känner oss båda riktigt nöjda så här långt, och hon har redan busat sig in i sin nya flock uppe i Hudik. Stella och Susanne


Stockholmsmässan

15356633_10154077160386200_8966882229682391961_nSå har tiden gått igen. Jag inbillade mig att när jag övergick från att jobba dag till att gå ner i procent och jobba natt skulle ge mig massor av tid. Åh, det har det ju faktiskt gjort på många sätt, jag stressar inte alls på samma sätt längre, hela jag mår bättre och jag har massor av mera tid att vara med mina hundar. Det har till och med blivit så bra så att jag hinner åka och sköta min häst igen, efter två år som han varit helt utlånad. Nu hjälps vi åt, hans nya familj och jag. Det känns bra! 

Sedan jag skrev sist så har det varit två utställningar i Stockholm, Lilla Stockholm och Stockholm hundmässa dagarna efter varandra. Lilla Stockholm, på fredagen gick strålande för vår lilla Heaven som slog till och blev BIR samtidigt som Chips son Stensöbäcken's Dexter blev BIM. Storslam!!!!

BIR o BIM Sthlm

Oboy o Heven

Söndagens utställning, Stockholm hundmässa med chans till titeln Svensk Vinnare -16, blev en besvikelse för samtliga 15 deltagare som mött upp denna dag. Ingen hund bevärdigades med några CK. Det här får vi lägga åt sidan nu. Vi hade vår rasklubbsmonter under två dagar under den här utställningen, och det var som vanligt en rolig upplevelse. Så mycket folk som kommer och är nyfikna på våra härliga hundar. 

På tisdag hoppas jag att jag har nya spnnande uppdateringar om något helt annat 

 

Bloggerskan själv

DSC_2252 (Small)
Susanne Nevelius

Blogghistorik