Bloggen om Becciebus

Stella

Så har jag äran att presentera vår nya lilla stjärna Russkaya Roskosh Utrenaya Zvezda som kom flygande ända bort från Nobosibirsk igår. 475 mil bort på ett ungefär. Hennes uppfödare Larisa Verentennikova kom till Arlanda med henne och hennes kullsyster som ska bo i Vallentuna. Stella ska bo hos Susanne W uppe i Hudiksvall, men vi äger henna tillsammans, 50/50. 

Vi hade en härlig dag med flera vänner som mötte upp på Arlanda, Susanne och jag var självklart där och tog emot Larisa när hon kom ut genom tullen på Arlanda. Hon blev så glad att någon stod där och tog emfot efter den långa resan. Snart anslöt också Birgitta och hennes dotter Julia som skulle hämta den svarta lilla kullsystern, och Annika N som tidigare köpt en annan valp från Larisa. Vi slog oss alla ner vid ett bord på 7eleven och där blev vi sittande i några timmar med fika, papper och hundar. Vi trodde kanske att personalen på fiket skulle irritera sig på oss, för vi bredde ut oss med mycket folk, många hundar, vagnar och dessutom lyckades vi blockera deras varuintag. Men idel glada miner. Vilken härlig personal!!!!! 

Susanne W, jag, Larisa, Birgitta och Annika

Susanne och jag hade varit lite ängsliga, som man ju är när man ska få en fyra månader gammal valp som man bara sett på fotografier och någon liten filmsnutt. Skulle hon vara ynkligt liten? Skulle hon vara darrande rädd?  Allt kom på skam. En glad sprallig och orädd lagom liten fröken mötte oss nyfiket när vi öppnade transportburen. Vilket ljuvligt charmtroll. Vi känner oss båda riktigt nöjda så här långt, och hon har redan busat sig in i sin nya flock uppe i Hudik. Stella och Susanne


Stockholmsmässan

15356633_10154077160386200_8966882229682391961_nSå har tiden gått igen. Jag inbillade mig att när jag övergick från att jobba dag till att gå ner i procent och jobba natt skulle ge mig massor av tid. Åh, det har det ju faktiskt gjort på många sätt, jag stressar inte alls på samma sätt längre, hela jag mår bättre och jag har massor av mera tid att vara med mina hundar. Det har till och med blivit så bra så att jag hinner åka och sköta min häst igen, efter två år som han varit helt utlånad. Nu hjälps vi åt, hans nya familj och jag. Det känns bra! 

Sedan jag skrev sist så har det varit två utställningar i Stockholm, Lilla Stockholm och Stockholm hundmässa dagarna efter varandra. Lilla Stockholm, på fredagen gick strålande för vår lilla Heaven som slog till och blev BIR samtidigt som Chips son Stensöbäcken's Dexter blev BIM. Storslam!!!!

BIR o BIM Sthlm

Oboy o Heven

Söndagens utställning, Stockholm hundmässa med chans till titeln Svensk Vinnare -16, blev en besvikelse för samtliga 15 deltagare som mött upp denna dag. Ingen hund bevärdigades med några CK. Det här får vi lägga åt sidan nu. Vi hade vår rasklubbsmonter under två dagar under den här utställningen, och det var som vanligt en rolig upplevelse. Så mycket folk som kommer och är nyfikna på våra härliga hundar. 

På tisdag hoppas jag att jag har nya spnnande uppdateringar om något helt annat 

 

Bloggerskan själv

DSC_2252 (Small)
Susanne Nevelius

Blogghistorik

«december 2016»
tiontofr
01020304
05060708091011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Senaste inlägg
Unga lhasaflickor på utställning
Ebbas valpar har flyttat
Tre tikar och tre hanar
Spännande väntan
Ebba är parad
Finbesök
Runda magar
Väntan på tecken
På sommaren
Välkommen tillbaka Lise

Senast kommenterade
Runda magar
Väntan på tecken
Vi hoppas på valpar i april
Elsas valpar är här!
Sofie har flyttat
Smålhasorna växer
Lägesrapport i juletid
Gott Nytt År
En resa till Åland
Valpshow i Bro

Kategorier
Becciebus
Bentley
Bil
BPH
Candy
Chip
Dator och hemsidepyssel
Diverse
Ebba
Elsa
Ewy
Familjeliv
Francine
Fransoskullen
Gamekullen
Heaven
Hilda
Häxkullen
Jaina
Kallekullen
Lhasa apso
Lise
Mark
Nelly
Oboy
Oskar
Parning
Rallykullen
Ringträning
Sofie
SRTBK
Stella
Stensöbäcken's
Stitch
Utflykter
Utställning
Valpar
Vardagsliv
Veterinär
WoW-kullen
Zina
Ztina

Arkiv
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
  •    December
  •    November
  •    Oktober
  •    Augusti
  •    Juli
  •    April
  •    Mars
  •    Februari
  •    Januari
  • 2015