Bloggen om Becciebus

Vår fina Chip

Bara det senaste från kennel Becciebus och Stensöbäcken's vackra hane Chip. Vi är så stolta över honom!!!!

Titlarna uppdaterade hos SKK Det vackraste dipomet har kommit!


Massor har hänt

Det har hänt en hel del sedan jag var in här och uppdaterade. Dels har vi varit på utställning i Växjö med ungdomarna Elsa och Hilda, men det stora och mest omtumlande var när vår lilla valp Oboy smet av tomten och var försvunnen i 48 timmar, i två evighetslånga dygn, innan han hittades av en familj boende tre kilometer hemifrån. Välbehållen!!! Just det tror jag att jag ska försöka formulera i ett eget inlägg. Det har gått en vecka nu, sedan han kom hem men jag får fortfarande ont i magen när jag tänker på vad han kunde ha råkat ut för, samtidigt blir jag så varm i hela kroppen av all vänlighet och omtanke från både vänner och totala främlingar. 

Just .. valputställning i Enköping för familjens fyra yngsta små har vi också hunnit med :) Men nu pratar vi Växjö. Som oftast reste jag ner med vännen Annica och någon av hennes bullmastiffer. Gossip i det här fallet, som gjorde debut i juniorklass. 

12196010_10153185391916200_8595022904806495344_n

Elsa var anmäld i valpklass, det börjar vara på sluttampen nu för i övermorgon fyller lillgumman nio månader. Vart tar tiden vägen??? Hon har blivit så stor, min lilla piraya   Vi var nästan först ut i ringen denna morgon (30 september) men Elsa var inte alls på humör, en lite slokig svans gjorde att det inte blev något HP för fröken trots i övrigt jättefin kritik. 

Hilda ställde upp i juniorklass och den här klassen, tillsammans med alla vuxna bolonkor, var sist ut på dagen. Hon var så glad och fin i ringen, fick jättefin kritik och ett Excellent och jag är så nöjd med henne, hon har en superkropp (min egen åsikt). 

Fika i Växjö

 

Efter själva bedömningen var det ganska folktomt i Tipshallen. En annan bolonkaägare, Pia, hade tagit med sig äppelkaka och ville att vi skulle samlas allesammans och fika en stund. Så fick det bli. Så himla mysigt och trevligt initiativ måste jag säga!

 


Valputställning i Enköping

Det har varit valputställning i Enköping i helgen. Mårtensutställning arrangerad av Uppsala läns kennelklubb. Elsa, Hilda, ark och Oboy var med, och var också de enda bolonkorna. Bortsett från mina kryllar det ju inte av dem här i trakten 

Stensöbäcken's Elsa fick HP och blev BIR, i gruppfinalen dock oplacerad. Fantastic Boy Krasotka Moja (lilla rymmarhunden Oboy ) HP och BIM. Mark-Cvet Vinny-vrch fick HP. Hilda Od Jizeri tyvärr inget HP idag. Summa summarum ... en bra dag och jag är så stolt över de små liven

 Elsa med sin BIR-rosett Dagens skörd

 

Bloggerskan själv

DSC_2252 (Small)
Susanne Nevelius

Blogghistorik