Bloggen om Becciebus

Vår fina Chip

Bara det senaste från kennel Becciebus och Stensöbäcken's vackra hane Chip. Vi är så stolta över honom!!!!

Titlarna uppdaterade hos SKK Det vackraste dipomet har kommit!


Massor har hänt

Det har hänt en hel del sedan jag var in här och uppdaterade. Dels har vi varit på utställning i Växjö med ungdomarna Elsa och Hilda, men det stora och mest omtumlande var när vår lilla valp Oboy smet av tomten och var försvunnen i 48 timmar, i två evighetslånga dygn, innan han hittades av en familj boende tre kilometer hemifrån. Välbehållen!!! Just det tror jag att jag ska försöka formulera i ett eget inlägg. Det har gått en vecka nu, sedan han kom hem men jag får fortfarande ont i magen när jag tänker på vad han kunde ha råkat ut för, samtidigt blir jag så varm i hela kroppen av all vänlighet och omtanke från både vänner och totala främlingar. 

Just .. valputställning i Enköping för familjens fyra yngsta små har vi också hunnit med :) Men nu pratar vi Växjö. Som oftast reste jag ner med vännen Annica och någon av hennes bullmastiffer. Gossip i det här fallet, som gjorde debut i juniorklass. 

12196010_10153185391916200_8595022904806495344_n

Elsa var anmäld i valpklass, det börjar vara på sluttampen nu för i övermorgon fyller lillgumman nio månader. Vart tar tiden vägen??? Hon har blivit så stor, min lilla piraya   Vi var nästan först ut i ringen denna morgon (30 september) men Elsa var inte alls på humör, en lite slokig svans gjorde att det inte blev något HP för fröken trots i övrigt jättefin kritik. 

Hilda ställde upp i juniorklass och den här klassen, tillsammans med alla vuxna bolonkor, var sist ut på dagen. Hon var så glad och fin i ringen, fick jättefin kritik och ett Excellent och jag är så nöjd med henne, hon har en superkropp (min egen åsikt). 

Fika i Växjö

 

Efter själva bedömningen var det ganska folktomt i Tipshallen. En annan bolonkaägare, Pia, hade tagit med sig äppelkaka och ville att vi skulle samlas allesammans och fika en stund. Så fick det bli. Så himla mysigt och trevligt initiativ måste jag säga!

 


Valputställning i Enköping

Det har varit valputställning i Enköping i helgen. Mårtensutställning arrangerad av Uppsala läns kennelklubb. Elsa, Hilda, ark och Oboy var med, och var också de enda bolonkorna. Bortsett från mina kryllar det ju inte av dem här i trakten 

Stensöbäcken's Elsa fick HP och blev BIR, i gruppfinalen dock oplacerad. Fantastic Boy Krasotka Moja (lilla rymmarhunden Oboy ) HP och BIM. Mark-Cvet Vinny-vrch fick HP. Hilda Od Jizeri tyvärr inget HP idag. Summa summarum ... en bra dag och jag är så stolt över de små liven

 Elsa med sin BIR-rosett Dagens skörd

 

Bloggerskan själv

DSC_2252 (Small)
Susanne Nevelius

Blogghistorik

«november 2015»
tiontofr
01
02030405060708
09101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Senaste inlägg
Unga lhasaflickor på utställning
Ebbas valpar har flyttat
Tre tikar och tre hanar
Spännande väntan
Ebba är parad
Finbesök
Runda magar
Väntan på tecken
På sommaren
Välkommen tillbaka Lise

Senast kommenterade
Runda magar
Väntan på tecken
Vi hoppas på valpar i april
Elsas valpar är här!
Sofie har flyttat
Smålhasorna växer
Lägesrapport i juletid
Gott Nytt År
En resa till Åland
Valpshow i Bro

Kategorier
Becciebus
Bentley
Bil
BPH
Candy
Chip
Dator och hemsidepyssel
Diverse
Ebba
Elsa
Ewy
Familjeliv
Francine
Fransoskullen
Gamekullen
Heaven
Hilda
Häxkullen
Jaina
Kallekullen
Lhasa apso
Lise
Mark
Nelly
Oboy
Oskar
Parning
Rallykullen
Ringträning
Sofie
SRTBK
Stella
Stensöbäcken's
Stitch
Utflykter
Utställning
Valpar
Vardagsliv
Veterinär
WoW-kullen
Zina
Ztina

Arkiv
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
  •    December
  •    November
  •    Oktober
  •    September
  •    Augusti
  •    Juli
  •    Juni
  •    Maj