Om mig

Jag heter Susanne Nevelius och har i hela mitt liv älskat djur och i synnerhet hundar. De har alltid funnits där även om jag och familjen i perioder varit hundlösa.

Jag är av den utmärkta årgången -62 och nu är våra barn är vuxna, eller i alla fall de flesta. Fem döttrar har flyttat hemifrån och fyra av dem har begåvat oss med fina barnbarn. Kvar hemma bor den ende sonen, han är född -00 så jag hoppas på att få rå om honom ännu några år. 

Nu har jag tiden att fylla med hundar och jag har fastnat för den helt underbara rasen russkaya tsvetnaya bolonka, eller i vardagstal: bolonka, och just nu bor det fem stycken här hemma. Dessutom har vi två ljuvliga lhasa apso också, även det en ras som träffat mitt hjärta. Mer om

20264619_10154785118336200_7166920383125965461_n

 var och en av dem kan du läsa under "Mina hundar" i menyn intill. 

År 2017 genomgick jag SKK's uppfödarutbildning, på distans. 

Jag och min familj bor i Torsvi som ligger ungefär tre mil utanför Enköping, alldeles intill den vackra Mälaren. Här bor vi i vår dröm, nära skog och sjö i lummig grönska. 

Jag arbetar natt som undersköterska på ett äldreboende en dryg mil från mitt hem. Jag är väldigt aktiv i Svenska Russkaya Tsvetnaya Bolonkaklubben (SRTBK) där jag sitter i styrelsen med position som sekreterare. Jag grejar dessutom med klubbens hemsida och sätter ihop medlemstidningen Bolonkabladet. Skulle jag till äventyrs få lite tid över någon gång så  tycker jag om att pyssla med hammare och spik, lyssna eller läsa en god bok, rafsa lite i trädgården, stickorna går allt som oftast varma och jag älskar att vistas vid skog och sjö. På sommaren är vi gärna ute med vår båt. Och så min kamera, den leker jag gärna med när jag får chansen.

 

 

2015-06-10 20.59.47