Bloggen om Becciebus

Lördag i Sundsvall

I lördags var det nationell utställning i Sundsvall. Jag for upp till Hudiksvall redan på fredagkvällen efter jobbet för att mellanlanda hemma hos Susanne på Stensön. Skönt, för jag har ungefär 40 mil till Sundsvall hemifrån och det hade blivit en mycket tidig uppstigning annars. 

Med oss till utställningen hade vi grabbarna Oboy och Mark, och så Elsa. Alla tre visades i juniorklass. Det blev blandade resultat, Elsa fick nöja sig med ett Good denna dag och Mark med ett Very Good. Elsa mättes och befann sig i största laget, Mark är en försiktig herre och vill inte riktigt bjuda på sig själv. 

Oboy däremot, är en lite väl livad kille. Susanne skulle visa honom och trots all träning jag lagt ner på att han ska kunna uppföra sig i koppel så bar han sig åt precis som i Strängnäs; hopp, skutt och bit i koppel. Domaren som förstod att det var hemma hos mig kanaljen är bosatt beordrade mig och Susanne att byta hundar med varandra och då gick han betydligt bättre. Så bra att han slutade som bästa hane och till slut också som BIM. Cert fick han också, bara tio månader gammal. Hurraaa!!!! 

BIM och BIR

BIR - CADENCE NESWE ANERIKO med matte Petra Lindberg, BIM - FANTASTIC BOY KRASOTKA MOJA med mig. Domare: Eva Liljekvist Borg

Jag och Susanne "äter" frukost Jag och Bente Johansen

Och så måste jag självklart tacka Bente Johanssen för alla fina bilder hon och hennes man Knut tog. Guld värt!!!! 


 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 

 

Bloggerskan själv

DSC_2252 (Small)
Susanne Nevelius