Bloggen om Becciebus

Bolonkapromenad på Gärdet

FB_IMG_1523260805415

Igår fick Oboy, Mark och lilla Sofie förlja med till Gärdet i Stockholm där vi mötte upp ett gäng andra glada bolonkaägare. Vädret var helt och hållet på vår sida, vårens första riktigt milda sköna dag. Molnen gjorde ingenting. Vi räknade till hela 19 bolonkor och så Sofie som katt bland hermelinerna. Och den lilla då!! Jisses vilken ärta hon är! Hon hade så himla kul och blev kompis med alla. Självklart kunde hon inte gå så långa sträckor själv så hon fick mesta tiden sitta i en väska på min mage. 

Vi gick från Sjöhistoriska till Himmelska Hundar som ligger på Hedinsgatan, där är fyrbenta gäster välkomna. Det är lite trångt och det blev rejält fullsatt när vårt gäng gjorde entré men det ordnade sig även om vi fick sitta lite spridda. En väldigt lyckad dag!


Chips valpar hos Smedbys

Igår körde jag ner till Norrköping där Fia och Kenneth Gustavsson bor tillsammans med alla sina hundar. Chip och Mimmis valpar är drygt fem veckor nu och jag tyckte det var dags för ett besök hos dem. Som tur var passade det bra för folket på kennel Smedbys också. Så får jag presentera:

DSC_3196 (Medium) DSC_3168 (Medium) DSC_3183 (Medium) DSC_3206 (Medium)

Längst upp till vänster är hanen Smedbys B Evolution

Därefter kommer tikarna, sist i raden är Smedbys B Eurowinner, de två i mitten är Smedbys B Entertainer och Smedbys B Expression. Det är inte sagt vilken som heter vad av de två ännu. Alla fyra var så glada och livliga. En av flickorna är lite mindre än sina syskon, men oj så kavat och framåt! Riktigt söta små krabutter!


Inget Herrfallet, men en bil

Den här helgen hade valparna i familjen och deras matte planerat att åka till Herrfallet utanför Arboga för att umgås med goda vänner och STOOORA bullmastiffer på den klubbens årliga rasklubbsutställning. Tyvärr fick vi ställa in den förväntat trevliga helgen eftersom min väns hund blev krasslig. Ingen fara på taket med honom, men hälsan och tryggheten får gå före nöjen. Så är det bara.

När det inte blev någon sådan resa åkte jag och maken till Veddesta utanför Stockholm istället. Vi har länge talat om att byta ut vår bensindrivna pengaslukande bil mot en dieseldriven istället. Vi hade sett en pärla som "bott" hela sitt billiv på Gotland (saltfria vägar), vi provkörde och så slog vi till. Jag är riktigt glad för den här, den ska få tjäna mig, min familj och våra hundar välNya pärlan

Det har inte hänt så mycket på hemsidan. Jag är den sorten som har många järn i elden och dessutom älskar jag att vara utomhus. Pyssla med hemsidor hamnar under kategorin inomhussysslor och de stunderna har i första hand gått till klubbarbete just nu. 

Desto mer roligt händer det runt hundarna, fortsättning följer och det snart 

 

 

Bloggerskan själv

DSC_2252 (Small)
Susanne Nevelius