Bloggen om Becciebus

Nytt år, många planer

Det var (återigen) ett bra tag sedan jag uppdaterade här. En hel del skoj har hänt, och en hel del är planerat för det nya året. 

Året med hundarna avslutades med utställningsresor till både Danmark och Norge och fantastiska Zina kammade hem ett danskt cert nere i Herning. Så underbart roligt. I mitten av december var det dags för Stockholm Hundmässa i Älvsjö. Full fart då vi både ställde ut hund och höll i bolonkaklubbens (SRTBKs) monter. 

Det nya året hann inte mer än komma förrän vi rivstartade med en tripp till Göteborg. Jag och tre andra entusiaster klämde in oss i en bil och slutligen i en pytteliten stuga i Lisebergsbyn tillsammans med fem hundar. Ingen utställning den här gången, utan återigen var det rasklubbsmonter för SRTBK på programmet. Skillnaden mot Stockholm är att i Göteborg måste den bemannas i fyra låååååååånga dagar. I ett öronbedövande surr och väsen. Gissa om vi alla var ganska matta innan de dagarna var till ända :)

Nu tar vi det lite lugnt, jag väntar på att Stella ska börja löpa och att det ska bli valpar där. Men hundar är levande varelser, det är bara att vänta :) Fortsättning följer

 

Bloggerskan själv

DSC_2252 (Small)
Susanne Nevelius