Bloggen om Becciebus

Välkomna till världen!

Tre små Becciebusare

Natten till igår kom de här små liven till världen. Tre små bruna bolonkor, två hanar och en liten tik. Allt gick alldeles strålande bra och såväl mor som barn befinner sig väl. Världens första små Becciebusare     

Mer om de små liven kommer självklart!


I Nellys mage

Nellys mageJag har legat så lågt som det bara gått eftersom det inget blev förra gången vi provade. Jag är kanske lite skrockfull och tror att bara för att jag skulle prata om det så kommer det att gå på tok. 

Men! Nu är det nog ingen tvekan om att det bor någon, eller förhoppningsvis några, små valpar i den här magen. Jag kan känna fosterrölser och magen är lite rund. Ingen stor kull på gång, det tror jag inte med tanke på att omfånget inte är SÅ stort ändå. 

Om en dryg vecka vet vi, runt 1 februari ska det vara dags.


MyDog i Göteborg

Nu är det dags att summera helgen som var. En riktig långhelg i Göteborg där SKK arrangerade utställning i hela fyra dagar. Det var två åtskillada utställningar egentligen, MyDog1 och MyDog2. Vännen Annica och jag lastade in min Elsa och hennes Gossip i bilen redan i onsdags morse och installerade oss senare på dagen på det fantastiska hotellet Gothia Towers som ligger i direkt anslutning till Svenska Mässan där utställningen var. Lyx för oss som annars brukar hyra enkla stugor som många gånger ligger miltals från själva utställningsplatsen. 

Extra lyxigt var också att det ordnades med veterinärbesiktning redan på onsdagskvällen för hotellets gäster, med rätt stämplar på nummerlapparna var det sedan gräddfil rakt in på utställningen utan att köa och böka. 

Resultaten för Elsa blev mer än godkänt, hon fick Excellent båda dagarna, dock utan CK (jodå, jag erkänner att det känns liiite synd). Fem bolonkor var på plats, två av dem från Norge, och det är alltid så himla trevlig stämning runt vår ring. SÅ mysigt :) 

20160109_134531  20160110_105127

20160110_112854

Gossip, Elsas bullekompis gick det ännu bättre för; Han fick Excellent med CK i torsdags och i fredags smällde lillkillen till med ett Cert!!! Hurra så kul :D

Bortsett från utställning fylldes vår helg av trivsam vila, bubbeldricka, långa promenader, skräpmat och dater med härliga vänner. På onsdagkvällen fiskade vi upp Lise på stan (tack vännen för trettonkilometerspromenaden, haha) och lördagkvällen blev det skrattfest och räkmackor på Tower23 tillsammans med min jobbarkompis Ulla och hennes kompis Lena som var på plats med tre frallor. 

Så summan av helgen är bara MUMS!!!!   

 2016-01-12_11.09.20

 

Bloggerskan själv

DSC_2252 (Small)
Susanne Nevelius