Bloggen om Becciebus

Inga bebisar

Det blev inga valpar den här gången 

Tråkigt, men jag hade nog mina aningar, Nelly visade många tecken på dräktighet och ögat ser ju gärna det man vill se ibland. Men det kom aldrig någon mage, smal och smärt som en vidja var hon den lilla luringen men jag hade väl hoppats på en eller två. Men nej då. Vi får försöka på nytt, vi har ju grabben på hemmaplan så det är ju ingen konst 

Vi tröstar oss med att anmäla Chip, Hilda och Elsa till olika inofficiella och officiella utställningar under tiden. På lördag är det dags för Täby galopp för småbrudarna. Båda går fortfarande i valpklass så det är en ren nöjesresa. Ikväll ska jag ringträna .... dottern Amelie. Jag kan inte visa två hundar samtidigt, och Susanne från Stensöbäcken's går också samtidigt med sin lilla Engla, så dags att träna upp en hjälpreda. Det kommer att gå bra, vi får se vilken av tjejerna hon får ta hand om. 


Mot Täby Galopp

Nu är Hilda och Elsa anmälda till ännu en utställning, det gäller ju att få brudarna världsvana! Vad som plötsligt slog mig var att båda går i samma klass då, hoppsan... jag måste ragga upp någon duglig handler. Undrar om jag kan muta dottern Amelie att följa med, hon är duktig och kan tycka att det är väldigt roligt men har inte tränat så mycket och för en tjugoåring är det rätt mycket annat som lockar än att följa med morsan i svinottan en lördagmorgon. Vi får se hur det går, annars får jag leta reda på någon annan. 

Andra utställningar på G är sedan 4 september när Chip ska ställas på EDS i Lillestrøm utanför Oslo, och några veckor senare följer Chip och Hilda med kennel Stensöbäcken's till Eckerö på Åland. 

 

Bloggerskan själv

DSC_2252 (Small)
Susanne Nevelius