Bloggen om Becciebus

Inget Herrfallet, men en bil

Den här helgen hade valparna i familjen och deras matte planerat att åka till Herrfallet utanför Arboga för att umgås med goda vänner och STOOORA bullmastiffer på den klubbens årliga rasklubbsutställning. Tyvärr fick vi ställa in den förväntat trevliga helgen eftersom min väns hund blev krasslig. Ingen fara på taket med honom, men hälsan och tryggheten får gå före nöjen. Så är det bara.

När det inte blev någon sådan resa åkte jag och maken till Veddesta utanför Stockholm istället. Vi har länge talat om att byta ut vår bensindrivna pengaslukande bil mot en dieseldriven istället. Vi hade sett en pärla som "bott" hela sitt billiv på Gotland (saltfria vägar), vi provkörde och så slog vi till. Jag är riktigt glad för den här, den ska få tjäna mig, min familj och våra hundar välNya pärlan

Det har inte hänt så mycket på hemsidan. Jag är den sorten som har många järn i elden och dessutom älskar jag att vara utomhus. Pyssla med hemsidor hamnar under kategorin inomhussysslor och de stunderna har i första hand gått till klubbarbete just nu. 

Desto mer roligt händer det runt hundarna, fortsättning följer och det snart 

 


Första inlägget

Sådär. Nu finns Becciebus. I den här bloggen kommer det att i första hand handla om mina hundar och livet runt dem, men säkert dyker det upp annat strunt också. Just detta är det allra första inlägget. Jag har just skapat ett konto hos Hundpoolen för hemsidan, jag har registrerat egen domän hos Svenska Domäner (så att sidans adress ska bli enklare, men det är inte klart riktigt än) och just nu så är jag i fasen att lära känna det här verktyget för att skapa hemsidan. Det mesta är ännu Hundpoolens färdiga malla, massor av text och bilder som bara är exempel kommer säkert att dröja sig kvar, jag hitar och ändrar vartefter. 

Tanken är att de närmaste dagarna ska jag fylla på bloggen och fotoalbumen i första hand. Sedan kommer lite mera. 

 

 

Bloggerskan själv

DSC_2252 (Small)
Susanne Nevelius